Kviečiame teikti idėjas

Informuojame, kad Raseinių rajono savivaldybės tarybos 2019 m. birželio 20 d. sprendimu Nr. TS-190 „Dėl pritarimo Raseinių rajono savivaldybės 2021-2030 metų strateginio plėtros plano rengimui“, pradėtas Raseinių rajono savivaldybės 2021-2030 metų strateginio plėtros plano rengimo (toliau – Savivaldybės plėtros planas) procesas, į kurį kviečiame įsitraukti rajono savivaldybės gyventojus, Raseinių kraštui neabejingus piliečius, įvairių sričių ekspertus, nes kiekvieno jų nuomonė labai svarbi formuojant strateginius plėtros prioritetus, tikslus, viziją ir jai pasiekti skirtas priemones.

Siekiant, kad Savivaldybės plėtros plano rengimo procese aktyviai dalyvautų ir socialiniai, ekonominiai partneriai, teikiant savo pasiūlymus, pastabas, rekomendacijas ir idėjas, numatoma sudaryti 4 darbo grupes pagal atitinkamas sritis.

Kviečiame įstaigas, organizacijas, verslo įmones siūlyti savo atstovus į Savivaldybės 2021-2030 metų strateginio plėtros plano rengimo socialinių ekonominių partnerių darbo grupę, deleguojant ne daugiau kaip 1 atstovą.

5 geriausios idėjos bus apdovanotos 200 Eur!

Informaciją prašome pateikti Raseinių rajono savivaldybei raštu V.Kudirkos g. 5, Raseiniai, ar el. paštu savivaldybe@raseiniai.lt ne vėliau kaip iki 2019 m. lapkričio 8 d., nurodant deleguojamo atstovo kontaktinius duomenis: vardą, pavardę, pareigas bei telefono numerį ir el.pašto adresą.

Raseinių rajono savivaldybės informacija

Scroll to Top Skip to content